Drukkerij Wyseure

Onze Technieken

Letterpress

Bij letterpress worden de letters middels een cliche (mal) diep in het dikke papier of karton gedrukt! Het resultaat is een prachtige, exclusieve en ambachtelijke gemaakte trouw- of geboortekaart!

x

Letterpress is erg geschikt voor grafische ontwerpen en typografische kaarten die fijn gedetailleerd zijn. Typografie is de kunst van het vormgeven. De opmaak van de woorden en teksten en de keuzes van de lettertypes spelen een grote rol. Door een combinatie van verschillende lettertypes en grootte van lettertypes is elke kaart uniek en exclusief.

Offset

In onze drukkerij drukken wij drukwerken in één tot fullcolour, en dit zowel voor kleine, middelgrote als grote oplagen, op alle papiersoorten van 80 gr. tot 350 gr.

x

Dit alles uitgewerkt volgens persoonlijke wensen en commerciële behoeften. Uw volledige huisstijl, doorschrijfformulieren, uitnodigingen, folders, brochures, presentatiemappen, posteraffiches, enz.

Digitale druk

Drukwerk weggooien omdat het niet meer up-to-date is of omdat u achteraf toch minder exemplaren nodig had? Kleine oplagen die onbetaalbaar zijn? Toepassingen die ondenkbaar bleven? In het digitale tijdperk hoeft het niet meer: Drukkerij Wyseure drukt voor u kleine oplagen in fullcolour op het juiste moment met de gepaste boodschap.

x

Dit aan de beste kwaliteit met de beste digitale pers in het gamma van Xerox. De kwaliteit is zeer offsetgelijkend. Het verschil is nauwelijks merkbaar. Dit op verschillende laserpapieren maar ook text- en cover papieren met de meest uiteenlopende structuren. Ook de standaard gestreken maco papieren (maco sat en mat) zijn perfect bedrukbaar. Dit biedt zeker mogelijkheden naar combinaties offset, letterpress en digitale drukopdrachten.